Over Irene

IRENE REGELT

WAT ER GEREGELD MOET WORDEN.

Of dat nu gaat om administratieve ondersteuning, voeren van een secretariaat of uw (financiele) administratie, projectmatige opdrachten, websitebeheer, verzorgen van nieuwsbrieven / mailings of het organiseren van een bijeenkomst, het opzetten of structureren van uw administratie. Het is mogelijk bij Irene Regelt.

U kunt Irene Regelt inzetten wanneer een collega tijdelijk is weggevallen, of wanneer u nog geen personeel heeft maar wel af en toe hulp kunt gebruiken. Gebruik maken van Irene Regelt kan op adhoc basis of voor een aantal uren vast in de week of maand.

Als u meer wil weten, kunt u contact opnemen met Irene.

Over Irene

Met al ruim 25 jaar werkervaring in aansturende, ondersteunende en coördinerende functies, heb ik een ruime ervaring opgebouwd. Doordat ik ook vaak de directie heb ondersteund in uiteenlopende branches, ken ik de diverse lagen in het bedrijfsleven en heb ik geen moeite om snel en effectief aan de slag te gaan op welke afdeling dan ook.

Mijn huidige baan is bij BV Leiden waar ik als officemanager, samen met de (vrijwillige) bestuurs –en commissieleden de grootste Leidse bedrijfsvereniging met ongeveer 330 leden, de bedrijfsvoering mag verzorgen.

Irene regelt functioneert naast BV Leiden en het is heerlijk om de kennis en ervaring van o.a. BV Leiden ook in te kunnen zetten bij andere opdrachtgevers.

Contact

Neem contact op via de telefoon of door een email te sturen.

  • info@ireneregelt.nl
  • Irene Slats- van Ommen

  • 06-46715305