Referenties

Dionne Dinkhuijsen – Management team | Progamma-manager bij Bibliotheek Bollenstreek

Irene maakt haar werkafspraak meer dan waar: Ze regelt echt alles wat geregeld moet worden. Irene heeft verschillende grote projecten voor de Bibliotheek Bollenstreek opgepakt de afgelopen 2 jaar. Ze is gedreven en ondernemend in haar aanpak en een fijne collega om mee samen te werken. Tijdens de periode dat ze bij de Bibliotheek Bollenstreek werkte heeft ze diverse campagnes georganiseerd, een nieuw KPI format ontwikkeld en was ze de event-manager bij ons Noordwijkse Boekenbal. Ze houdt overzicht en werkt gestructureerd. Als je projecten bij haar neerlegt weet je dat het altijd goed komt.

Gerard Herbrink – Directeur – bestuurder DSV|verzorgd leven

Irene is ± 15 maanden bij ons werkzaam is geweest op de afdeling Communicatie, dit omdat de communicatieadviseur wegens ziekte een langere periode afwezig was.

We zijn Irene dankbaar voor het vele werk dat ze in de afgelopen periode voor ons heeft verzet. Ze deed dat met een hoge inzet en toewijding, hetgeen terug te zien was in de kwaliteit van het werk dat ze afleverde. Maar we danken haar ook voor haar aanwezigheid. Met haar opgeruimde karakter en optimistische kijk op het leven, had Irene een positieve inbreng op de sfeer op de afdeling. We zijn erg blij dat we een beroep op je mogen doen in drukke periodes.

Joris Meijer | Developer SWIS Leiden

Irene was projectleider voor een Teamleader koppeling waarvan wij de implementatie regelde. Gedurende het hele traject was Irene erg begripvol voor keuzes die gemaakt moesten worden en uitdagingen waar tegen aan liepen. Vraagstukken werden pragmatisch door haar opgepakt waardoor de vaart er goed in bleef. Tijdens het traject was Irene altijd goed bereikbaar. Ze kwam haar afspraken altijd na en nog op tijd ook. Al met al heb ik de samenwerken met Irene als zeer prettig ervaren.

Oud bestuur Stichting FOCWA Garantiefonds

Met Irene hebben wij een dienstverleningsovereenkomst gesloten tot het verrichten van werkzaamheden in de vorm van coördinerende en ondersteunende werkzaamheden, zoals office management, secretariaat, administratie en correspondentie. Vanaf de start van onze samenwerking, overname werkzaamheden van een ander dienstverlenend bedrijf, tot en met een correcte afronding en overdracht heeft zij accuraat, zelfstandig en in goede harmonie met onze directeur en ons als bestuur samengewerkt. De eerste woorden die ons te binnen schieten zijn: oprecht, eerlijk, betrokkenheid, scherp, praktijk- en teamgericht.

Van Irene hebben wij steeds goed werk geleverd gekregen. Zij heeft met ons altijd prima samengewerkt. Haar drijfveer is maatwerk te leveren in combinatie met de mensen. Zij heeft goede kennis van zaken en netwerk opgebouwd en toont zich zeer betrokken bij haar werk en ons als ‘collegae’. Wij zijn/waren zeer enthousiast over deze samenwerking mede door haar proactieve houding, open communicatie, constructieve bijdragen en haar flexibele inzet. Wij kunnen ‘Irene Regelt’ van harte aanbevelen!

Martijn Bulthuis – Directeur Leiden Marketing

Irene is bij ons werkzaam is geweest in de functie van Management Assistente in een parttime dienstverband. (betrof vervanging tijdens een zwangerschapsverlof).

Zij heeft in een zeer dynamische periode rust en overzicht gebracht voor het team en voor mij persoonlijk. Middels duidelijke communicatie en strenge agendabewaking heeft zij gezorgd voor continuïteit. Met haar zeer vrolijke instelling leverde ze tevens een positieve bijdrage aan de teamspirit. Ik kan haar van harte aanbevelen.

Joost Takens – Directeur Hoffelijk Financiële interim-diensten NV

Wat de samenwerking met Irene zo prettig maakt is dat ze volledig ontzorgt.
Geen zorgen of zaken over het hoofd worden gezien, met oog voor detail en de nodige spontaniteit zorgt zij er voor dat zaken voor elkaar komen.
Of het nu gaat om de organisatie van een evenement of het op orde brengen van de administratie: “Irene regelt”

Ardi Warnar – Taal Troef Tekstproductie en –advies

Met Irene heb ik zeer plezierig samengewerkt aan diverse projecten. Ik heb haar daarbij leren kennen als zeer gedreven en betrokken en heel prettig in de omgang. Ze gaat altijd voor resultaat en denkt in oplossingen en daarom boekt ze succes in wat ze onderneemt of aanpakt. Daarbij blijft ze steeds oog houden voor verhoudingen en gevoeligheden, in allerlei omgevingen. Ze neemt op een gemakkelijke en vanzelfsprekende manier werk uit handen en verzorgt dat tot in de puntjes. Ik kan haar dan ook van harte aanbevelen!